Apa PILIH US

  • mm1
  • mm2
  • mm3
  • mm5
  • mm6
  • mm4

welcome kanggo kita perusahaan

Ningbo Maxwin Hardware Co., Ltd. Punika dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, kang iku sawijining kutha mbukak southeast of Zhejiang.We sing pengabdian kanggo dadi profesional Sockets lan Wrenches supplier. Kita profesional berkembang lan tim desain kanggo nyedhiyani desain produk 3D lan layanan desain packaging for free. Selaras request produk sing ditampa ing perusahaan kita. Kita uga nyedhiyani layanan packing utamané kanggo pelanggan sing tuku beda pribadi wholesale beda kanggo nggawe alat set dhewe. pabrik kita cooperated jembaré 2.600 meter, We duwe peralatan majeng lan tim technical experienced. Lan kita duwe sistem manajemen kualitas ketat. We are pleased kanggo nggawe conto kanggo yen kita njaluk persetujuan rega. Nggunakake layanan profesional kita kanggo nyedhiyani produk kualitas paling apik lan layanan kanggo kabeh pelanggan liwat donya. Kita tansah njupuk kualitas dhuwur minangka misi kita.