PSE NA ZGJODHET NE

  • mm1
  • mm2
  • mm3
  • MM5
  • mm6
  • mm4

mirëpritur për kompaninë tonë

Ningbo Maxwin Hardware Co, Ltd A është e vendosur në qytetin Ningbo, Zhejiang Province, e cila është një qytet në juglindje të hapur e Zhejiang.We janë të përkushtuar për të qenë një profesionist bazat dhe wrenches furnizuesit. Ne kemi profesionist të zhvilluar dhe ekipi i projektimit për të siguruar produktet 3D dizajn dhe të shërbimit të projektimit e paketimit për të lira. Përshtatur produktet kërkesa janë pranuar në kompaninë tonë. Ne gjithashtu ofrojnë shërbim paketim sidomos për klientët të cilët blejnë mjete të ndryshme nga furnizuesit e ndryshme për të bërë grupe veta mjet. Fabrika jonë bashkëpunuar mbulon një sipërfaqe prej 2.600 metra katror, ​​Ne vet pajisje të avancuar dhe ekip me përvojë teknike. Dhe ne kemi një sistem të rreptë të menaxhimit të cilësisë. Ne jemi të kënaqur për të mostrave për ju një herë ne kemi marrë një marrëveshje mbi çmimin. Duke përdorur shërbimin tonë profesional për të ofruar produktet më të mira të cilësisë dhe shërbimit për të gjithë klientët në mbarë botën. Ne gjithmonë të marrë cilësi të lartë si misionin tonë.