Naha milih AS

  • mm1
  • mm2
  • mm3
  • mm5
  • mm6
  • mm4

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Ningbo Maxwin Hardware Co., Ltd. Dupi lokasina di kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, nu mangrupakeun kota kabuka tenggara Zhejiang.We anu devoted janten profésional sockets na wrenches supplier. Kami geus profésional ngamekarkeun tur tim design nyadiakeun desain produk 3D jeung jasa desain kemasan haratis. Ngaropéa pamundut produk nu katampa dina parusahaan urang. Urang ogé nyadiakeun layanan packing hususna keur nasabah anu mésér parabot béda ti suppliers béda nyieun alat susunan sorangan. pabrik urang cooperated nyertakeun wewengkon 2.600 méter pasagi, Simkuring sorangan parabot canggih tur tim téknis ngalaman. Sarta kami boga sistem manajemen kualitas ketat. Urang pleased sangkan sampel pikeun anjeun sakali kami meunang hiji perjangjian on harga. Ngagunakeun layanan profésional kami nyadiakeun produk kualitas anu pangalusna jeung jasa ka sadaya para nasabah leuwih dunya. Simkuring salawasna butuh kualitas saluhur misi urang.